Traplift verhuur

De kosten voor de aanschaf van een traplift zijn hoog, de zoektocht naar de juiste trappenlift heeft veel tijd nodig. U wilt graag er voor zorgen dat u zelf of u naasten op een goede en veilig manier zijn vrijheid kan behouden. Belangrijk voor u is een nette en snelle oplossing voor al het ongemak zodat u of uw naasten veilig en vrij is in zijn vertrouwde omgeving.

Ik neem graag deze zorg van uw over, ik zorg voor de geschikte lift voor uw specifieke vraag en u specifieke trap. Iedere trap is anders en het monteren van deze liften zijn dan ook vakwerk.

Het kan nodig zijn voor een tijdelijke oplossing, u heeft een ongeluk of operatie gehad en revalideert en heeft tijdelijk hulp nodig geen probleem. Wij verhuren voor een periode van minimaal 6 maanden (een gemiddelde revalidatie periode) een traplift.

Wanneer in het vrijblijvende gesprek met u blijkt dat een traplift wellicht niet de meeste geschikte oplossing voor u is, dan is altijd de mogelijkheid de nodige aanpassingen aan uw huis te doen tijdelijk of voor langere duur, van oprij plankjes, deur vervangen, scheidingswanden en toilet en douche aanpassingen. U bent bij mij in goede handen zodat u zich kunt concentreren op de zorg of revalidatie van uzelf.

© Copyright 2013 - | Pbouw